Spijt van vreemdgaan? Je ex krijg je niet terug met excuses.

Als je bent vreemdgegaan en je wilt je ex terugwinnen, ga dan niet allerlei excuses verzinnen om je vreemdgaan te verklaren. Als je voor jezelf een manier hebt gevonden om alles te verklaren en je denkt dat je ex dit wel zal begrijpen dan zit je fout. Elk excuus voor vreemdgaan, hoe logisch het ook lijkt voor jou, zal de kansen om terug te komen bij je ex drastisch verlagen.

Er is geen excuus voor vreemdgaan, je hebt dit misschien al begrepen en het is gemakkelijk om te ontkennen. Maar feit is dat overspel onacceptabel is in elke relatie. Je ex weet het, en diep van binnen weet jij het ook.

Je kan bijvoorbeeld duidelijk maken hoe je ertoe gekomen bent om vreemd te gaan. De verleidingen, de emoties, de alcohol, etc. Maar hoe overtuigend die punten ook zijn, niemand dwong je om niet trouw te zijn. Jij hebt zelf besloten om vreemd te gaan.

Natuurlijk zijn er veel schuinsmarcheerders die een “tijdelijk moment van verstandsverbijstering” aanvoeren door bijvoorbeeld alcohol. Zelfs in een rechtbank, en dus helemaal in een-op-een met je ex is zoiets geen goede verklaring voor vreemdgaan.

Drank en drugs maken mesen zeker minder verlegen, angstig en wat al niet meer. Maar het is maar zelden zo dat je complete bewustzijn wordt uitgeschakeld en je totaal geen controle meer hebt over wat je doet.

Een ander klassiek voorbeeld van een smoes is dat er geen gevoelens bij waren. Het was pure lust en hoewel dit waar kan zijn, zal dit jouw ex alleen maar doen twijfelen aan zijn of haar aantrekkelijkheid. En als het echt niks voorstelde, waarom heb jet het dan toch gedaan? Vreemdgaan is een groot risico nemen, als de kans zich aandient en het betekent weinig zou het makkelijk moeten zijn m af te wijzen.


 

De rode draad in al deze verhalen is dat smoezen en verklaringen je ex niet zullen overtuigen. Normaalgesproken worden mensen alleen maar bozer als zij dit soort argumenten horen als verklaring waarom zij bedrogen zijn. Het zijn allemaal prima excuses om te verklaren waarom je te laat op werk was maar geen geldige redenen om bedrog en overspel te verantwoorden.  Bovendien lijkt het er dan op alsof je wel spijt hebt van je daad, maar… en die maar beketekent dus dat je niet helemaal spijt hebt. Bovendien komen dronkenschap, een keertje een geile bui en een aantrekkelijk buurvrouw/man op vakantie wel vaker voor, dus als je dat als excuus kan aanbrengen is er voor je ex geen reden om aan te namen dat je het niet nog een keer zou doen.

De harde realiteit is dat jij een kans had op een avontuurtje en die genomen hebt. Dronken of broodnuchter, je wist dat wat jij deed fout was en besloot om eerst die fout te begaan en er achteraf spijt van te hebben. Nu je zonder je ex zit, helemaal alleen, heb je er verschrikkelijke spijt van. Je haat jezelf misschien en wilde dat je de tijd terug zou kunnen draaien. Je wilt je ex terug maar bent bang dat je nooit vergeven wordt.

Je kan je ex terugkrijgen na vreemdgaan maar je moet begrijpen dat je excuses niet zorgen dat je ex terugkomt.

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....