Relatie redden na vreemdgaan? Opbiechten is niet genoeg

Als je wilt weten hoe je je ex terug wilt nadat je bent vreemdgegaan. Dan is het waarschijnlijk goed om te weten dat je een tweede kans echt moet verdienen en daar zelf ook van overtuigd moet zijn. Als steeds maar weer vreemd gaat en er onderuit gekomen bent met leugens en verdraaiingen dan moet je eerst jezelf aanpakken en veranderen voordat je echt stappen kan maken om je ex terug te krijgen.

Voor degenen die echt advies en tips willen om hun ex terug te winnen is het belangrijk om te weten dat weten hoe maar een deel is, het echt toepassen is veel lastiger. Maar er zijn goede ervaringen en er is hoop.

Enkele van de beste tactieken om je ex terug te krijgen is om welke reden dan ook maar juist als je vreemdgegaan bent staan hieronder. Omdat je weleens sterker bent geweest moet je je vooral aan die tien punten houden.  Hier zijn de perfecte do’s en don’t over hoe je met je partner weer terug samen kan komen.  Houd ze in gedachte als je je ex terug zou willen.

  1. 1. Accepteer dat het langer kan duren dan je zou willen om je ex terug te krijgen.

Als je de juiste dingen doet is het mogelijk om je ex terug te krijgen nadat je met een ander bent geweest, maar wees bereid om tijd in je ex te investeren. Je hebt een haalbare missie waarschijnlijk maar het is lastiger dan een breuk om de meeste andere redenen.

  1. 2. Houd afstand!

Het is essentieel om je ex wat ruimte te geven na een breuk, helemaal nadat hij of zij erachter is gekomen dat zij met een ex is geweest. Hoe graag je het ook mocht willen, probeer je neiging tot communiceren te weerstaan. Jij zal waarschijnlijk voor de komende dagen/weken de laatste persoon op aarde zijn waarmee je ex contact wil hebben. Respecteer dit, het komt goed. Je weet ongeveer wat jij wilt en moet er achterkomen wat zij zelf willen.

  1. 3. Leg je neer bij elke uitkomst

Je ex is diep gekwetst door jou gedrag en jouw keuze om vreemd te gaan en het is normaal dat jouw ex je terug wil pakken. De beste manier hiervoor is jou te laten weten dat er absoluut geen mogelijkheid is om opnieuw te beginnen. Het is mogelijk dat je ex zelf verder gaat kijken. Dit kan allemaal heel vervelend voor je zijn maar als je je ex terug wilt moet je primitieve reacties vermijden. Begrijp dat je ex het nodig heeft om het vreemdgaan te verwerken.

  1. 4. Wees eerlijk over wat je zelf voelt

Onderdeel van het gewone advies hoe je je ex terug kan krijgen is, zelfcontrole houden over je emoties. Soms is het zelfs een goed idee volgens experts om je ex niet zo erg duidelijk te maken of jij zelf wel jouw ex terug wilt krijgen. Maar als je je ex bedrogen hebt met een ander, is dit een gevaarlijke strategie. Het is belangrijk dat je ex weet hoe jij over zaken denkt, en heeft daar misschien ook wel recht op. Dat betekent niet dat je je ex er uitgebreid mee hoeft te bemoeien

5.Begrijp hoe je ex zich voelt

Nadat je bent vreemdgegaan is het niet genoeg om je te excuseren voor wat je hebt gedaan. Leer & lees over hoe het voelt om echt bedrogen te worden. Jouw ex zal bewijs willen dat je echt begrijpt hoe serieus het is en wat je hen hebt aangedaan. Excuses zijn vaak maar woorden.

  1. 6. Gedraag jezelf.

Om je ex terug te krijgen na vreemdgaan moet je jezelf gedragen en alles op veilig zetten. Dat betekent dat gedrag als flirten, one-night stands etc. niet gaan werken als jij je ex terug wilt. Jaloezie werkt goed bij relaties die uit zijn gegaan door een gebrek aan passie, maar zijn een doodlopende weg in dit soort situaties. Het moet voor iedereen duidelijk zijn dat jij je vergist hebt en in maar een persoon geïnteresseerd bent, je ex Jouw zelfcontrole jusit wanneer het voor de buitenwereld niet meer hoeft, zal je ex weer beter over je doen voelen. Ook zal het het feit dat je niet meer vreemdgaat essentieel zijn om je ex terug te krijgen. Als je je echt niet kan gedragen of je wilt gek doen en je problemen vergeten voor maar een avondje, probeer dan om je in te houden op het moment dat het er echt om gaat.

  1. 7. Houd Vol

Het is bijna zeker dat je ex de pauze of breuk in je relatie langer duurt dan je hoopt. Zelfs als jouw ex zelf ook misschien wel weer met je verder wil. Of het onderbewust is of niet, het is deels een test. Om te kijken hoe toegewijd je bent. Jouw volharding en jouw gedrag zijn de enige maatstaven voor je ex om te zien hoe krijg je hem of haar terug wilt. Zorg er dus voor dat slaagt voor die test, ook als het langer duurt dan je wenst.

  1. 8. Geen smoezen voor je fouten.

Als je contact hebt met je ex probeer niet eens te denken aan vreemdgaan, hoe overtuigend het ook kan zijn. Een excuus van jouw kant zal je geen vergeving schenken en je ex zal zeker niet accepteren wat je hebt gedaan. Als jij wilt dat je vriend of vriendin of ex je vergeeft, moet je berouw tonen. Spijt is de grootste sleutel tot het terugwinnen van je ex.

  1. 9. Wees romantisch

Alhoewel een periode zonder enig contact met jouw ex aan wordt geraden komt er vaak een punt waarop jij je liefde moet bewijzen aan je ex. Doe dit dus niet eerder dan een maand of twee na je breuk, maar dan is de tijd vaak rijp waar jij met een romantisch gebaar de liefde aan je ex kan bewijzen.  Overdrijf dit niet. Het doel is om simpelweg te laten weten dat hij of zij nog steeds in je gedachten zit- dat je je ex mist en dat je van die persoon houdt. Probeer het gebaar, bloemen, gedicht, etc. voor zichzelf te laten spreken.

10. Wanhoop niet.

Herinner jezelf eraan dat de sleutel om je ex terug te winnen volharding is. Terwijl er geen verandering lijkt te zijn, je maar niet lijkt te worden geaccepteerd en je ex zogenaamd zo zeker is, kan je altijd veranderen en jezelf verbeteren. Geef je ex de ruimte en zorg dat je je aan de adviezen hierboven houdt. Dan worden je kansen groot.

Tot slot kan je een boek of stappenplan bestellen.

Terug bij mijn ex behandelt dit onderdeel uitgebreid en heeft gezorgd dat veel mensen weer bij elkaar zijn.

 

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....