Je ex weer ontmoeten

Om je ex terug te krijgen moet je, op een gegeven moment ergens afspreken en praten over jullie relatie. Misschien heb je je ex al eens gezien in het voorbijgaan, op straat of ergens anders. Vaak voelen mensen zich dan nerveus of opgelaten. Dit moet allereerst veranderen, het is belangrijk dat jij je ontspannen en sterk voelt wanneer je je ex ontmoet. Hier leer je dat http://www.liefdesverdriettips.com/je-ex-vergeten-stop-denken

Voordat je elkaar weer ziet

Voordat je elkaar weer ziet moet je zelf je liefdesverdriet overwinnen. Overweeg de redenen van de breuk. Doe dit met afstand en probeer tijdens de analyse van jullie relatie niet te emotioneel te worden. Een goede oefening is vaak het opschrijven van reden waarom je relatie over is. Per reden kan je dan bedenken wat jouw rol erin was en wat je achter beter anders had kunnen doen. Voordat je met je ex afspreekt moet je weten op welke terreinen je bereid bent om jezelf te veranderen. Het moelijkste hierin is dat je eerlijk moet zijn en realistisch. Mensen kunnen veranderen maar niet heel veel in een keer. En het is niet de bedoeling dat je het ideaalbeeld van je ex gaat spelen, zeker als je van binnen niet achter die punten staat.

Deze zelfanalyse moet positief zijn en opbouwend. Je bent niet een verkeerd persoon, vaak heb je een paar fouten gemaakt, probeer er achter te komen waarom je die fouten maakt. Niemand is perfect, maar jij neemt in ieder geval de tijd om naar jezelf te kijken zonder te emotioneel of verwijtend te worden. Weten wat jouw zwakke punten zijn zal je rust geven en zelfvertrouwen.

Op de dag dat je je ex ontmoet.

Geef jezelf de tijd om je voor te bereiden. Probeer zo min mogelijk op de dag zelf te doen, neem vrij als je dat wilt. Je wil er in ieder geval goed uitzien en je ontspannen voelen.

Waar moet je het over hebben?

Hou het gesprek informeel, zeker in het begin. Heb het over werk, vrienden, eten. Gewoon over dingen waar jullie het over hadden toen jullie nog samen waren. Probeer jals je ze voelt heftige emoties te onderdrukken. Als het gesprek er op komt laat weten dat er bepaalde ding zijn waarvan je weet dat die niet ideaal zijn. Vertel je ex dat je veel hebt nagedacht over jouw valkuilen en dat je je realiseert dat die karaktertrekken er toe hebben bijgedragen dat het uit is.

Zeg hier niet bij dat je hem of haar terug wilt. Dat lijkt alleen maar needy. In plaats daarvan zeg dat je bezig bent met jezelf te veranderen. Dat je je leven verbetert om een leuker leven te hebben, niet omdat hij of zij dat zou waarderen.

Het vertellen of nog niet?

Dit is dus een essentieel moment. Herinner jezelf er dus constant aan dat je sterk moet zijn en vooral moet je voorkomen dat je onzeker en smekend om aandacht van je ex overkomt. In de stappen die hier heel kort besproken zijn kan het zelfkritiek heel lastig zijn, maar het is een essentieel proces. Met hulp van Terug bij mijn Ex is er een systeem dat je helpt om je vertrouwen in jezelf en de kansen op een relatie te vergroten.

Als je je ex echt terug wil krijgen moet je geduld hebben en kunnen wachten. Het eerste contact moet voorzichtig zijn en zonder verwachtingen van beide kanten. Als de tijd er rijp voor is – beter iets later dan te vroeg – zal je een afspraakje kunnen maken met jouw ex partner. In dit afspraakje kan je de basis leggen om weer terug bij elkaar te komen. Het is daarom cruciaal dat die eerste ontmoeting goed gaat. Leer hier meer over die eerste ontmoeting:

Contact met je ex.

Veel succes

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....