Ex-Vriendin terugwinnen? Terug bij haar in een paar stappen.

Als jij en je vriendin uit elkaar zijn en het enige waar je aan kan denken is het terugkrijgen van je ex-vriendin dan zijn hier een paar ideeen en artikelen voor je die je kunnen helpen om haar terug te krijgen.

 

 

Vrouwen houden van romantiek, daar bestaat geen twijfel over. Dus als je iets verder gevorderd bent in het weer in contact met elkaar zijn, dan is het jouw taak om het kleine vonkje tot een groot vuur aan te wakkeren.

Doe deze dingen dus niet een week nadat het uit is gemaakt of de eerste keer dat jullie elkaar weer spreken. Probeer het te doen als jullie weer op een gezellige manier met elkaar om gaan. Bestel anders dit ebook

Maar om haar helemaal te overdonderen met romantiek:

Geef een ster.

Er zijn meerdere bedrijven bij wie je officieel een ster kunt registreren op de naam van je geliefde. Het leuke is dat die ster echt te vinden en tot in de eeuwigheid zo zal heten. Je krijgt een prachtig certificaat met de locatie en de naam van je ex-vriendin erop. Probeer om dit certificaat haar persoonlijk te geven, zo niet laat het bezorgen op een moment dat zij zeker thuis is.

Stuur je ex-vriendin een speciale brief, een echte dus geen mail 😉

Bedank haar voor iets dat veel voor jou betekend heeft:

Dank haar voor een “speciaal “ moment (vakantie, dag etc.)

Dank voor steun tijdens een vroegere periode, een examen, financiele problemen, haar advies etc. Maak duidelijk dat je het niet zonder haar had gekund.

Bedank haar voor iets dat zij bereikt heeft, zoals het halen van een studie, succes in haar werk etc. Vertel hoe trots hier je op bent.

In de laatste alinea kan je voorstellen om haar te bedanken je ex-vriendin mee uit eten te nemen.

Maak een video voor je ex-vriendin

Installeer jezelf voor je webcam en maak een video waarin je je excuses maakt voor wat volgens jou de breuk heeft veroorzaakt. Maar hou het luchtig, lach en wees oprecht. Je kan de video op Youtube zetten en dan haar de link sturen.

Stuur je ex-vriendin een top tien lijst.

Het onderwerp van de top tien hangt grotendeels af van hoe jullie contact is. Is het al enigzins fliterig of is er twee keer een vriendschappelijke ontmoeting geweest. In het eerste geval kan je een top tien schrijven waarom je weer bij elkaar hoort te zijn, in het tweede een top tien over haar grappigste eigenschappen.

De top tien moet altijd luchtig en grappig zijn en ademen dat jij jouw eigenschappen die tot de breuk hebben geleid inziet.

Tien redenen waarom Anna de leukste vriendin is voor iedereen:

Ze lacht om grappen in films waar niemand om moet lachen.

Alle kinderen zijn fan van haar.

Weet in elke situatie wel een wijze raad.

Kan zelfs een heel lelijk huis binnen een uur gezellig aankleden.

Etc.

Stuur haar Flessenpost

Schrijf haar een prachtige romantische brief op perkament papier. Rol de brief op en doe er een strik omheen. Stop de brief in een glazen en verstuur die in een doos.

Een prachtig boeket

Stuur je ex-vriendin een groot boeket met prachtige bloemen. Niet alleen rozen, dat is een beetje cliché maar een groot boeket dat best iets mag kosten. Stuur het naar haar werk of naar haar thuis. In tegenstelling tot de bos moet je het kaartje kort en simpel houden. Iets als : “Ik denk aan je” kan genoeg zijn.  Bloemen bezorgen geeft je de mogelijkheid om dit te doen.

Neem haar uit voor een speciale Lunch

Vraag je ex uit voor een standaard lunch, want jullie gaan nu toch weer vriendschappelijk met elkaar om.
Maar maak een prachtige picnic klaar, kaviaar, champagne alles wat zij lekker vindt. Neem haar vervolgens mee naar een romantisch plekje in de natuur.

Schrijf een gedicht voor je ex-vriendin

Poezie is romantisch. Dicht een lang liefdevol gedicht dat helemaal over haar gaat. Als je denkt dat je het niet kunt kan je op het internet een hoop gedichten vinden, die je naar je eigen hand kan vertalen. Schrijf het gedicht echt voor je ex-vriendin en denk aan alles wat zij mooi vindt wat zij minder mooi vindt en haar eigen kwaliteiten. Als je eenmaal een flow te pakken hebt zal het makkelijk zijn om af te maken.

Al deze tips zijn goud en hebben honderden zo niet duizenden keren gewerkt. Maar het werkt alleen als jij en je ex-vriendin weer vriendschappelijk contact hebben. Als er nog veel negatieve emoties zijn, zoals woede en liefdesverdriet, probeer dan te wachten. Werk in deze kostbare tijd aan jezelf. De situatie is niet hopeloos maar je moet wel aan het werk. Het zijn adviezen die gebruikt kunnen worden als je weer af en toe contact over de telefoon, elkaar sms’t of iets vertrouwelijks deelt. De bovenstaande tips zijn ideaal om de vonk weer over te laten springen. Succes!

Lees ook Terug bij mijn ex voor meer informatie over het terugwinnen van je ex-vriendin.

En de methode van John Alexander. om je ex vriendin of vrouw terug te winnen.

Mocht het met je ex niet uitpakken zoals je wilt, dan kun je altijd nog een datingsite proberen. Alhoewel er altijd een beetje sceptisch op datingsites wordt gereageerd blijkt het toch een methode die al voor velen succesvol heeft uitgepakt.

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....