Ik mis mijn ex nadat wij uit elkaar zijn.

Je ex missen na een relatie met iemand die vertrokken uit je leven is compleet normaal. Soms begint dit meteen na een breuk soms duurt het even voordat je hem of haar mist. De tips die hieronder staan zijn geschreven na een mail van iemand die zijn ex heel graag terugwilde maar waarvan het niet lukte in eerste instantie. Die persoon heeft er goed gebruik van gemaakt het artikel 10 tips om je ex terug te krijgen.

1. De eerste stap is erachter komen of je je ex wel echt mist:

Het eerste antwoord op de vraag die iedereen stelt: “Hoe zorg ik dat mijn ex weer terug komt?”  Is er achter te komen of je je ex echt terug wil om de persoon en niet voor het idee een relatie te hebben. Wij hebben de volgende oefening hiervoor.

Oefening om erachter te komen of je je ex terug wil:

Vul de volgende zin drie keer aan:

Ik wil mijn ex terug omdat……

Ik wil mijn ex terug omdat……

Ik wil mijn ex terug omdat……

Wil jij je ex terug omdat je haar zag met een andere man in de kroeg en ben je jaloers? Wil je je ex terug zonder dat je het precies weet waarom? Wil jij je ex terug omdat je je eenzaam voelt? Of omdat je niet tegen het gevoel kan dat je ex nu buiten je bereik is?

Meer weten? Lees ook : Kan ik mijn ex wel terug krijgen?

Stap 2 Verleiding van je ex.

De volgende stap is om je opnieuw te verleiden. Wat wass het dat je ex aantrekkelijk aan je vond? Was je ex aangetrokken tot je om je uiterlijk. Of deelden jullie een bepaalde interesse. Misschien is dit in de loop van de tijd veranderd. Probeer eens na te gaan wie je was toen het aan ging tussen jou en je geliefde.

Voor mannen is dit een goed artikel: Stappen om je vriendin terug te krijgen

Voor vrouwen is deze handig: Vriend terugwinnen

Het is belangrijk dat jij het verleden in je voordeel gebruikt. Leer van de fouten en probeer de mooie momenten opnieuw te beleven. Als je weet hoe je er het aantrekkelijkst uitziet voor je ex probeer je zo te kleden. Herinner je welke complimenten de grootste glimlach op haar gezicht toverde, maak ze maar niet te duidelijk natuurlijk. Als je weet welke slechte gewoontes of gedragingen je ex wegdreven

Stap 3. De vonk weer over laten slaan.

Laat je ex weer voelen hoe leuk jullie het hadden en waarom jullie in de eerste plaats samen waren. Al het andere zal dan op zijn plaats vallen. Het antwoord op de vraag hoe krijg ik mijn ex terug ? Is dus niet moeilijk. Je kan ook nog de andere artikelen over dit onderwerp lezen en voor compleet stappenplan het boek Terug Bij Mijn Ex bestellen. Het gaat erom dat je geen fouten maakt en jezelf hervindt! Je ex niet meer missen is mogelijk

Ontdek hoe je je ex kan terugkrijgen met Terug bij Mijn EX

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....