Ik ben nog verliefd op mijn ex, mijn ex niet meer denk ik.

Je zou nu kunnen denken; “ Ik ben nog verliefd op mijn ex, maar mijn ex niet meer op mij.” Dat is een moeilijke situatie. Ten eerste ben je nooit helemaal zeker dat je ex niet meer verliefd op je is. Het zou kunnen dat dat gezegd is. Maar het is heel goed mogelijk dat hij of zij nog steeds gevoelens voor je koestert. Veel koppels die veel van elkaar houden gaan toch uit elkaar.

Als je oprecht kan zeggen dat je nog verliefd bent op je ex dan is er ook een kans dat dit vice versa het geval is. Maar dat betekent niet dat jullie meteen bij elkaar moeten komen.

De breuk was om een of meerdere redenen. Zelfs als jij niet achter de breuk stond en je gedumpt bent door je ex, moet je hard werken en nadenken voordat je het weer gaat proberen. Het is zeldzaam dat iemand die gedumpt is na een tijdje niet terugkijkt en er een hoop heeft uitgehaald. Het zeker niet gemakkelijk en al helemaal niet in het begin, de pijn van liefdesverdriet kan fel zijn. Maar als je bewust bezig bent en de goede stappen zet zal je na enkele weken de positieve kanten gaan inzien.

Als de breuk in overeenstemming met elkaar is gebeurd en je nu een moeilijke tijd doormaakt omdat je denkt: “ Ik ben nog verliefd op mijn ex, mijn zou hier bij mij moeten zijn.” Dan is het helemaal belangrijk dat je erachter komt waarom de breuk was ontstaan. De kans is dat de breuk een fout was. Maar als je terugkijkt zul je bijna altijd redenen zien waarom de relatie spaak liep. Het is beter om vanaf een afstand aan jezelf te werken en het liefdesverdriet te negeren. Zo krijg je op termijn de meeste kans op een samenkomen van jou en je partner.

“ Ik ben nog steeds verliefd en mijn wil mij misschien weer terug.” Als je hier heel erg veel hoop van krijgt dat jullie twee mogelijk weer gelukkig samen kunnen zijn, dan is dat een illusie. De redenen waarom jullie uit elkaar gingen liggen er nog. Als jullie het opnieuw proberen is de vraag wat er anders zal zijn dan toen voor het uitging. Jullie relatie zal een tijd lang goed gaan omdat jullie allebei blij zijn weer in een relatie te zitten.

Als je met een kop vol liefdesverdriet denkt, ik ben nog steeds verliefd op mijn en zij eigenlijk ook. Dan ga je door een soort huwelijksreisachtige periode net als toen jullie net samen waren. Jullie zullen allebei blij zijn dat jullie de relatie “gered” hebben en elkaar voor een vreselijke fout behoed hebben. Maar dat gevoel ebt langzaam weg. En wat gebeurt er dan?

Hoe ga je dat voorkomen? Hoe ga je zorgen dat de problemen die er eerst debet aan waren dat jullie uit elkaar gingen niet weer terugkomen? Als julllie al samen zijn kan je aan therapie denken. Ook een boek als Terug bij Mijn Ex kan helpen. Zeker als je nog verliefd bent en niet bij elkaar kan je beter eerst met het boek aan jezelf werken.

De methode om je ex terug te winnen!

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....