Hoe zorg je dat je ex-vriend je terug wil?

De vraag wordt op veel forums en ook hier veel gesteld. Het laat zien dat veel vrouwen op zoek zijn naar kortetermijnoplossing, een magisch drankje dat garandeert dat je je ex-vriend terugwint.

Als je ook zo denkt moeten wij je teleurstellen. Het eerlijke antwoord is dat er geen magische pillen of oplossingen zijn. Je kan je ex-man of ex-vriend terug krijgen maar daarbij komt veel kijken. Een eerlijk zelfonderzoek, het ontwikkelen van een stappenplan en de wil en discipline om geen rare dingen te doen. Met andere woorden, meer tijd en meer moeite dan je zou willen.

Als je op zoek iwlt naar een snelle manier om je ex te overtuigen dan is dat een normale reactie. Je wilt zo snel mogelijk weer dat fijne gevoel terug. Maar als je accepteert dat het tijd kost en dat het nodig kan zijn om zelf te veranderen zal het je eerder lukken om je ex-vriend terug te krijgen.

Er zijn veel redenen waarom mannen het uit maken, maar vaak is de echte reden dat hij zich niet gerespecteerd voelde om wie hij is.

Vrouwen willen zorgen, dit kan heel goed en aantrekkelijk zijn. Maar kan ook een man wegjagen. Vrouwen willen zorgen dat hun man zich goed gedraagt of zorgen dat hij haar belt of sms’t. Dit gaat ook op voor vrouwen die hun ex terug willen, zorgen dat je ex je terug wilt. Hier zit iets in van controle, precies de reden die mannen aangeven dat zij bij hun vriendin weggaan.

Wat je dus moet leren en waar je alle discipline en wilskracht voor nodig hebt is dat je de controle moet laten gaan. Zeker na een breuk als je weer een beetje contact hebt zal hij alert zijn op jouw aandrang om hem te veranderen. Je moet een andere aanpak kiezen om hem terug te krijgen.

Mannen willen graag, recht voor zijn raap aangesproken worden. Een compleet stappenplan dat je een strategie geeft om te veranderen en je ex-vriend te benaderen. Dit werkt beter dan alle oude trucks. Terug bij mijn ex is een goed boek hiervoor.

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....