Hoe krijg je hem terug? Vriendje terugwinnen met deze tips.

Dit is een gastartikel geschreven door Monique die haar ex heeft terug gekregen met de adviezen van het boek

Mannen en Relaties. dit boek heeft een maand garantie!

Hi,

Je bent waarschijnlijk hier omdat je je afvraagt hoe je je vriendje of man terug kan winnen. Ik heb hetzelfde meegemaakt, heel erg zelfs. Ik weet hoe verdrietig, leeg en onzeker je je kan voelen, het is echt niet leuk en heb zelf medelijden met je.

Er is echter één persoon op deze aarde die je kan helpen en die geen medelijden moet hebben met jou… Dat ben jezelf!

Een breuk is een erg emotionele en pijnlijke ervaring om mee te maken en het enige wat je nu wilt doen is waarschijnlijk thuis blijven en jankend chocolade eten.(je bent niet de enige)

Maar als je hier bent gekomen om je weer beter te voelen en je vriendje terug te winnen….

.. Dan is het belangrijk dat je een plan gaat uitzetten om hem terug te krijgen. Voordat je op instinct de fout in gaat en je kansen op succes weggooit. Niet alleen dat ook zul je je nog verdrietiger voelen als je “rare”dingen gaat doen.

Want hoewel het normaal gesproken goed is om te doen wat je hart je ingeeft is dit in jouw situatie niet zo!

Je verstand is vertroebeld door verdriet en alles wat je wilt doen is totaal fout, geloof mij. Als je je vriend terug wilt moet je bijna nooit doen wat je instinct je ingeeft.

Dus probeer een paar minuten van je tijd te investeren en hier te lezen wat mijn ervaringen zijn en hoe ik mijn ex heb terug gekregen.

Het is een lang artikel, want ik heb een hoop informatie en wil je zeker helpen. Als je bereid bent om door te lezen dan zal die kleine investering van je tijd een grote impact hebben op je kansen om je liefdesverdriet te verwerken en zelfs om weer bij je liefde terug te komen.

Er is een grote maar, denk eraan of jij je ex wel echt terug wilt. Als hij je meermaals bedrogen heeft, mishandeld heeft of zware problemen en mensen die je vertrouwt willen niet dat je weer bij elkaar komt ga eerst nadenken of het wel goed is. Je moet hem niet terug willen omdat je denkt dat je niets beters kan krijgen. Maar alleen als je weet dat je veranderd bent en geleerd hebt van de periode voor de breuk. Ga niet bij een man terug die meerdere keren slecht voor je is geweest.

De Drie Basisregels om je ex vriend terug te winnen.

Door mijn ervaringen heb ik drie basisregels ontdekt die elke vrouw kan volgen als ze een man  terug wil of zelfs als ze een man wil krijgen.  En natuurlijk is elke situatie weer anders en misschien heb jij het idee dat jouw breuk zo anders is dat deze regeltjes niet op je van toepassing zijn.

Toch wil ik je adviseren om vast te houden aan die regels, ongeacht of jij of hij het uitgemaakt heeft. Maakt ook niet uit hoe lang het terug is, ik overdrijf niet als ik al tientallen meiden heb gezien die h et gelukt is met die drie tips.

 

 

OK, dus hier gaan wij. De eerste is de makkelijkste en de moeilijkste op het zelfde moment.

 

BASISREGEL 1: WEES STERK!

Hoeveel liefdesverdriet je ook hebt, je vriendje gaat je niet terugnemen als als je toont dat je needy en verdrietig bent.

Veel vrouwen voelen het verlangen om te laten weten hoe erg zij hem missen en hoe veel pijn hun gebroken hart doet. Zo dat hij medelijden krijgt of je lief gaat vinden…

 

Een man wordt niet verliefd uit medelijden, zelfs nooit! Je zal zelfs verbaasd staan over hoeveel andere vrouwen deze tactiek gebruiken om hun ex terug te winnen. Alsjeblieft zelfs als je twijfelt of iets wanhopig overkomt, doe het niet! Wees niet een van hen maar zoek Girl Power. Om een man te krijgen moet je zelfvertrouwen hebben en sterk zijn. Maar hoe? Er is geen knop die je aan kan zetten hiervoor.

Psychologische Trucs om je zelfvertrouwen te pimpen!

Je zal nu wel denken: “Ok, makkelijk gezegd maar ik voel mij slecht. Hoe kan ik doen alsof ik zelfvertrouwen heb als ik niet eens zin heb iets te doen?”

Doen alsof je sterk bent is erg lastig, zeker nu je een gebroken hart hebt en twijfelt over de toekomst. Veel mensen hebben juist heel weinig zelfvertrouwen na een breuk.  Probeer daarom deze psychologische oefening:

Stel je voor hoe je je zou voelen als je in een geweldige relatie zit. Niet eens met je ex en niet in het verleden maar in de toekomst. Dat is erg belangrijk denk aan de toekomst en aan jouw ideale relatie.

Hoe voelt het om dit te hebben. Denk aan de liefde die je krijgt en aan wat jullie doen en hoe je huis er uit ziet. Probeer dit voor te stellen en denk na over wat het voor je betekent. Jouw meest geweldige relatie.

Probeer dit zo echt mogelijk te maken. Besef je wat er gebeurt en als je daar over nadenkt probeer je voor te stellen hoeveel van die dingen heel goed mogelijk zijn. Bijna alles is mijn conclusie, vrouwen dromen over liefde over eerlijkheid en geborgenheid. Niet over miljoenen of rare dingen. Het is kortom geen fantasie, veel mensen hebben die droomrelatie en jij kan dat ook hebben.  Misschien met je ex en anders zeker met een andere man.

Het kan en kan jou ook weer gebeuren. Waarom? Door biologie en psychologie

Biologie: Het is de chemie die er is tussen jou en een man. Als dat met je ex is dan is die er al een keer geweest en is er waarschijnlijk een sterke natuurlijke band. Dit zit nog in zijn lichaam en kan zeker weer getriggered worden. Of als jij een nieuwe man vindt dan kan dat groeien en ontluiken tot die droom die jij in je hoofd hebt.

Psychologisch: Dit is natuurlijk moeilijker, en dit is precies waar je over kan leren. De Psychologie van de liefde is eigenlijk doodeenvoudig als je weet waar je het over hebt.  Het probleem is dat veel vrouwen met liefdesverdriet of verliefdheid precies het verkeerde doen van wat zij zouden moeten doen en alles verpesten voor zichzelf.  Je kan een man verleiden als je weet hoe het moet.

 

Een man kan lichamelijk nog steeds tot je aangetrokken zijn. Je bent al samen geweest of je gaat hem nog versieren. Het probleem is dat je jezelf in de weg zit, je moet met de juiste strategie komen om de man van je dromen te krijgen.

Ok, ik hoop dat je nu beseft dat je je vriend kan terugkrijgen als je het wilt en het goed is. Je hebt nu alleen nog de juiste informatie nodig over wat je moet doen en wat je niet moet doen.  Dus wij gaan verder met basisregel twee.:

BASISREGEL 2 BEPERK HET CONTACT.

Beperk het contact met je ex en wees er streng in voor jezelf. Wat je ook doet, probeer hem niet lastig te vallen met jouw emoties. Het zal hem alleen maar verder weg drijven van je en het helpt je niet in het verwerkingsproces.

Instinctief wil je hem bellen en doorspreken. Ook wil je het gevoel weer terug van een toekomst met zijn tweeën. Bovendien heb je eerst contact nodig om hem terug te winnen, toch?

Fout! Alsjeblieft doe het niet en je weet het al.. Niet bellen of sms-en of op andere manieren contact zoeken.  Als het uit is dan zal hij je telefoontjes en berichtjes aals stalking of vervelend ervaren en dat veel eerder dan je denkt en hoopt.

Belangrijker nog is dat je hem het gevoel geeft dat jij nog steeds veel aan hem denkt en niet bezig bent met je eigen leven. Hij zal je niet gaan missen. Dit is niet de manier om hem terug te winnen. Dus wat je ook doet,  geen contact! (of je moet al een plan hebben om m   terug te krijgen, maar daarover later meer.)

Als je moeite hebt om hem terug te winnen dan moet je er aan denken wat je uiteindelijke doel is. Je vriend terug of in ieder geval weer die leuke meid zijn die je was. Probeer daarom de oefening hierboven. Als je je doel in gedachte houdt komt het van zelf goed.

BASISREGEL 3 VIND ANDERE DINGEN OM JE MEE BEZIG TE HOUDEN.

Dit kan niet het nieuws zijn waar je op zit te wachten. Je wilt misschien een psychologisch truukje horen waarmee je hem kan overtuigen, maar geloof mij, het is juist een erg goede methode.

Als je een hobby of iets anders gaat ondernemen om je aandacht aan te schenken zal je minder tijd hebben om liefdesverdriet te hebben en je vriendje te missen. Tuurlijk moet je wel ruimte reserveren om met vriendinnen te praten en zelf je verdriet te verwerken. Maar dat kan niet de hele dag.

Als je iets onderneemt krijg je ook controle terug over je leven en ervaart nieuwe en interessante dingen.  Die twee zaken leiden tot iets erg waardevols en dat is je doel:  Het zal je zelfvertrouwen vergroten en je kan laten merken dat je zelf bent doorgegaan met je leven, of dat je niet als een zielig hoopje mens onder de dekens ligt.

Dit zijn de basisregels. Ik hoop dat je begrijpt dat je niet volgens je instincten moet handelen maar even tijd moet nemen voor jezelf en je leven op de rit moet gaan zetten.

IK BRAK ALLE REGELS.

Als je nu al een tijdje bezig bent en denkt: “Oh Nee! Ik heb juist allemaal stomme dingen gedaan en zit in mijn eentje thuis!”

Wanhoop niet. Het is menselijk, jij dacht dat het het goede was om te doen op dat moment. Het is normaal om het fout te doen en je kansen op een man te verpesten. Het betekent nog niet dat je kansen verkeken zijn en je kansloos bent, verre van! Je hebt misschien iets meer tijd nodig om dingen in orde te maken, maar je zal nog steeds een grote kans hebben om hem bij je te hebben.

Het is aan jou of je blind verder wilt of dat je je leven in eigen hand neemt en een plan volgt om een terug te krijgen. Dat kan als je dus toegewijd bent.

 

Voorbeeld van Kim & Marnix

Ik heb hier een ervaring van een vriendin beschreven, een geweldig verhaal over zij haar vriendje terugwon. Dit zal niet voor iedereen 100% toepasbaar zijn maar als je denkt dat het je situatie kan verbeteren  gebruik het vooral!

Lees het volgende verhaal over een vriendin van mij:

Kim & Marnix

Ik en mijn vriendinnetje Kim hebben voor haar een plannetje ontwikkeld toen haar vriendje Marnix en zij na drie een leuke relatie te hebben gehad uit elkaar gingen. Hij had er ineens genoeg van.

“Hij had zijn ruimte nodig,” en “ Hij was er niet helemaal zeker van of hij nog wel van haar hield.”

Kim was verslagen want ze hield heel erg veel van Marnix en had een mooie toekomst met zijn tweeen voor ogen. Ze wilde hem echt niet kwijt!

Gelukkig was Kim ervaren en wist ze hoe ze met mannen om moest gaan. Dus in plaats van Marnix te bellen en achterna te zitten deed ze het volgende :

  • In plaats van zeuren en vragen om aandacht, liet zij hem gewoon zijn gang gaan.
  • Ze probeerde zich in houden en niet te laten zien hoeveel pijn het deed en had alleen over praktische zaken contact.
  • En dan … Begon ze Zumba lessen te nemen.

Dit klinkt niet als een diep doordachte strategie en natuurlijk moest Kim zichzelf pushen om dit echt uit te voeren, maar het werkte perfect voor haar:

  • Zij kreeg meer zelfvertrouwen en merkte dat zij zonder haar vriendje Marnix, met wie zij altijd alles samen deed, ook een leuke tijd kon hebben.
  • Ze raakte haar stress kwijt door de Zumba-lessen te nemen.
  • En Marnix hoorde dat haar instructeur Maurizio heel aantrekkelijk werd gevonden door Kim, en andersom ook. Dit was wel heel belangrijk om de valm weer aan te wakkeren.

Het is belangrijk om te weten dat mannen erg visueel zijn ingesteld en daarom was het zo dat toen Marnix van de zumba-lessen hoorde. Hij meteen Kim voorstelde met die instructeur achter haar, waarschijnlijk elkaar flirtend in de ogen kijkend.

Voordat ze het wist, ging Marnix haar sms-jes sturen over de fout die hij gemaakt had en dat zij weer moesten praten. Natuurlijk reageerde Kim niet direct op de berichtjes en liet hem wat beter zijn best doen voordat zij weer met hem afsprak.

Dit gebeurde ongeveer twee jaar terug en gelukkig zijn Kim en Marnix alweer twee jaar samen sindsdien.  Je ziet dus als je je houdt aan de regels en dingen gaat ondernemen terwijl je dat maak je zeker een kans om je ex vriendje terug te winnen.

 

Hoe nu verder?

Omdat deze tips zo populair zijn en er vraag naar meer is zijn er twee methodes die je verder kunnen helpen. Dit is Terug Bij Mijn Ex van Jay ten Brink, die je uitlegt hoe je ex kan terugwinnen. Het is een van de meest populaire boeken en heeft vele stellen weer bij elkaar gebracht. Compleet Nederlandstalig en met aparte hoofdstukken voor vrouwen die hun vriend weer terug willen.

Mannen en Relaties.  dit boek heeft levenslange garantie! Laat je zien hoe je een man (weer) kan aantrekken tot je! Het is ook volledig Nederlandstalig en vertelt over de belangrijkste valkuilen die ervoor zorgen dat je m kwijt raakt. Win je vriend terug of krijg een nieuwe. Bestel: Mannen en Relaties

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....