Hoe krijg ik mijn ex-vriend of ex-man terug als hij verder is??

Ben je hem kwijt en zoek je nu tips over “ hoe kan ik mijn ex vriend of ex man terug winnen?” Het allerbeste advies om je ex-vriend terug te krijgen is allereerst niet bij de pakken neer gaan zitten. Hoewel het nu lijkt alsof hij verder is gegaan met zijn leven betekent dat niet dat het voorgoed kansloos is tussen jou en hem. Hier staan wat tips en adviezen om hem terug te krijgen zelf als hij met een andere vrouw is en het lijkt alsof hij alle interesse in je is verloren. Een echt stappenplan om je ex-vriend of man terug te krijgen kan je hier downloaden.

De eerste stap om de man van je dromen terug te krijgen is een manier vinden om hem ervan te overtuigen dat hij jou nog steeds wil. Alleen als hij jou echt helemaal nooit meer wil zien en helemaal niets meer met je te maken wilt hebben heb je niet een groot aantal mogelijkheden om hem weer te verleiden.

Een van de slimste dingen die je kan doen is gewoon vrienden worden of blijven. Een goede vriendschap waarin je toont dat je hem begrijpt en dat je zonder problemen of drama met hem om kan gaan. Gewoon ontspannen doen zoals je met andere vrienden doet, met grappen en plagerijtjes. Als de pijn en de stress van de breuk over zijn zou hij zich zo heel goed kunnen realiseren dat hij je terug wil.

Als je contact hebt met je ex-vriend of ex-man, wees dan zacht en aardig maar wees niet ban g om een beetje hard-to-get of zelfs arrogant te zijn. Je wilt dat hij jou wil terugwinnen, maar dat werkt het best als je hem het gevoel geeft dat dat niet zomaar kan. Alhoewel het spelen van spelletjes niet de manier is om je ex terug te krijgen, is verleiding wel een spel. Als het maar gebeurt terwijl je echt aan je zelf werkt.

Je kan een beetje arrogant zijn, maar na enige tijd wil je er ook zeker van zijn dat hij weet je beschikbaar bent. Dus het daten van andere mannen om de reden hem terug te krijgen werkt meestal contra-productief. Maar als jij een actief leven leidt in de periode na je breuk waarin je jezelf goed verzorgt en je zelfvertrouwen vergroot zullen mannen op je afkomen als beren op honing.

Misschien wel het belangrijkste van alles is het vermijden van onzeker gedrag. Als je wanhopig bent zal je ex-vriend je onderschatten. Je moet dingen rustig aan doen, hem laten weten dat je vrede met elke keuze van hem hebt en als het moet dat je verder kunt met je leven. Onzekerheid en wanhoop gooien heel veel roet in het eten, vermijd dit dus.

Elke keer als hij naar je kijkt of als je voelt dat hij naar je kijkt, kijk dan terug naar hem. Maar doe dit heel kort en uit je ooghoek, met een beetje arrogantie, dus zonder lach. Dit werkt het best op enige afstand van hem.

Herinner hem er af en toe aan hoe leuk jullie het hebben gehad op sommige momenten. Deze mooie herinneringen zullen hem eraan doen denken hoe goed jullie relatie is geweest. Probeer ten kostte van alles slechte herinneringen en momenten te vergeten, dit zal je kansen geen goed doen.

Dit zijn slechts de beginstappen om je ex terug te krijgen. Je start hiermee nadat je je ergste liefdesverdriet hebt weten te verwerken. Een compleet plan om te zorgen dat je ex-man of je ex-vriendje weer naar je komt om samen te zijn staat in : Terug bij Mijn Ex.

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....