Hoe kan je weer Contact met je ex opnemen? Per Sms, telefoon of mail?

Je kan honderden smsjes en berichtjes vinden van mensen die het gelukt is om bij hun ex terug te komen.  Maar veel onderdelen om je ex terug te krijgen kunnen je geduld op de proef stellen. Dus wachten op het juiste moment om contact op te nemen met je ex is daar een van.

De grote vraag is, wanneer je contact op moet nemen. Zoals je kunt lezen in dit artikel moet je wachten – maar hoe lang? Te vroeg is  gevaarlijk daarom hier op een rijtje de nadelen van te snel contact opnemen met jouw ex:

  • Afwijzing. Hoe eerder je contact probeert te krijgen na de breuk, hoe groter de kans dat jouw ex is nog steeds emotioneel en verward of zijn of haar besluit of over jouw besluit om uit elkaar te gaan. Sms’jes sturen op zo een emotioneel moment kan erg gevaarlijk zijn voor je kansen.
  • Terugslag. Wanneer je ex je afwijst. Zal je niet alleen bang zijn om het daarna nog een keer te proberen. Het zal een deuk in jouw zelfvertrouwen kunnen opleveren die maar moeilijk te overwinnen is. Je zal weer opnieuw moeten beginnen met een methode of stappenplan zoals die van: Jay ten Brink.
  • Stalken van jouw ex. Nog erger kan zijn dat je zo zwaar teleurgesteld wordt dat je wel weer contact wilt hebben maar hem of haar gaat stalken. Door middel van het bezoeken van hyves-profiel maar ook door “ toevallig “ bij hem of haar in de buurt te zijn. Dit is natuurlijk slecht voor al jouw kansen om je ex terug te winnen.  Mocht je aan jezelf twijfelen over dit punt neem contact op met je huisarts of een ander vertrouwenspersoon.

Als jij alle twijfels en liefdesverdriet weet te overwinnen dan kun je gaan denken over de ideale kans om weer contact op te nemen. Belangrijk is dus dat zowel jij als jouw ex de vroege emoties van het uitgaan enigszins hebben uitgeschakeld. Heb je hier problemen mee lees dit artikel over daten met liefdesverdriet. Na een periode zal je alles in een nieuw licht kunnen zien. Grote problemen zullen niet zo groot meer zijn en goede herinneringen zullen zowel bij jou als bij jouw ex naar boven komen!

Dit is het moment om contact op te nemen! In elk moet je twee, maar waarschijnlijk drie weken hard aan jezelf en je leven werken. Maar is jouw ex iemand die veel piekert en nadenkt of heel eigenwijs is dan is het mogelijk beter om iets langer te wachten.

Zodat jullie beiden een kans hebben om beter en meer respectvol met elkaar te communiceren. Jouw ex zal op dat moment ook makkelijk eerlijk kunnen zijn over de emoties die er zijn.

3 Tips om je eerste contact weer te maken :

  1. Houd het heel bescheiden en vrijblijvend, sms of korte email is hiervoor ideaal dus.
  2. Houd het bericht kort, duidelijk, niet zwaar emotioneel maar wel sympathiek.
  3. Verwacht geen antwoord! Maak dit ook duidelijk in je sms of mail. Het kan zo zijn dat je ex nog even tijd nodig heeft.

Voorbeelden van SMS’jes of mail, dit zijn die van ons. Gebruik vooral je eigen taal:

Hey, ik moest net aan je denken. Ik hoop dat je weet dat je altijd contact met mij kan opnemen, ik hoop dat alles goed met je gaat.

Of

Hoe gaat het met jou? Ik wilde even zeggen dat jij mij altijd kan bellen of sms’en of hyven, nu, volgende week of over een jaar. Ik wil graag dat het goed met je gaat.

Het idee is dus een kort bericht waarin je jouw ex volkomen vrij laat in wat hij of zij wil doen.Dit biedt de grootste kans.

Voor meer ideeen hoe contact op te nemen : Terug bij mijn ex.

Of lees het artikel over het weer ontmoeten van je ex.

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....