Hoe je Ex Terugwinnen? Ontdek hier hoe je je ex terugwint.

Hoe je je kan ex terugwinnen als je een ongewilde breuk hebt gehad is vaak je eerste vraag. Het beste advies om dit te bereiken is met geduld en een stappenplan.  Lees hierover ook het artikel 10 tips om je ex terug te krijgen.

1e Fase : Verwerk je je liefdesverdriet

Je ex terugwinnen kan al je doel zijn geweest vanaf het moment dat het uit is. Maar de paniek en het idee dat je je ex nu terug wil zijn juist contra-productief.  Maar wat alle mannen en vrouwen zeggen die hun ex hebben teruggewonnen is hetzelfde. Zij waren van hun ex af omdat zij vreemd waren gegaaan, zware ruzie hadden gehad of gewoon helemaal uit elkaar waren gegroeid.  Het terugwinnen is gedaan om zij niet luisterden naar hun emoties van de eerste weken maar rustig gingen nadenken en een stappenplan volgden.  Terug bij mijn ex is zo een stappenplan, maar er staat meer hieronder.

2e fase is krijg een Positieve Instelling

Als je echt een kans wilt om je ex terug te winnen moet je je over je zelfmedelijden en drang om contact op te nemen heenzetten. Dit is lastig, een lach en een positieve instelling zullen je verder helpen. Als je je ex wilt terugwinnen is het cruciaal dat je, in ieder geval naar de buitenwereld toe, je emoties onder controle hebt. Dit is zo belangrijk omdat je niet iemand wilt zijn die teleurgesteld is. Je wilt juist zijn zoals je was toen het net aan ging tussen jullie. De kans is groot dat je toen niet leek op iemand met liefdesverdriet en veel aantrekkelijker was.

Fase 3 Terug naar het begin

Om je ex weer terug te winnen , moet je de persoon zijn op wie hij of zij verliefd is geworden.

Stel dat er een tijdmachine was waarmee je in je huidige staat je ex weer voor de eerste keer kon ontmoeten. Dan is het niet erg waarschijnlijk dat je je ex zou kunnen versieren in de staat waarin je nu zit.

Tijdens jullie tijd samen hebben jullie elkaar leren kennen en ook goede en slechte kanten van elkaar leren kennen. Maar in de eerste periode moet er iets zijn geweest dat voor je ex aantrekkelijk was. Om je partner terug te krijgen, moet je die persoon weer zijn. Wees gelukkig, in controle en ontspannen.

Als jij jezelf afvraagt hoe je je ex vriendin of ex vriend weer verliefd op je kan laten worden, moet je diep graven naar jezelf. Een goed begin is lachen en iedereen laten weten dat je vooruit gaat, zelfs als je er zelf nog niet van overtuigd bent! Fake it till you make is niet makkelijk maar wel een houding

Voor complete methodes kan je hier over boeken die ons geholpen hebben lezen.

Wij raden je ook aan om het boek Terug bij mijn Ex 60 dagen uit te proberen

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....