Hoe win je je ex terug in weken? Mijn ervaring met liefdesverdriet

“Mijn vriend wil ik terug” Dacht ik Mijn naam is M., ben 29 jaar oud en ongeveer zeven maanden geleden na een vreselijke ruzie om helemaal niets gingen mijn vriend en ik uit elkaar. De volgende dag al wist ik dat het een vergissing was om hem kwijt te raken. Ik wilde hem terug op dat moment en misschien wel voor altijd. Ik wilde gewoon weer bij elkaar zijn.

vrouw_emotioneel Vreselijk Liefdesverdriet

Het liefdesverdriet en de wanhoop die ik voelde werden maar erger. De dagen vlak na de break   waren zo zwaar. Ik was een wrak en ik dacht dat er maar geen einde zou komen. Ik wilde hem       bellen maar dit lukte niet, hij wilde niet meer met mij spreken. Ik wilde naar hem toe maar dat   kon niet omdat ik bang was dat ik hem met een ander zou zien.

Ik ging uit met vriendinnen en uithuilen bij mijn moeder. Allemaal kwamen ze met goede adviezen en steun. Maar het lukte mij niet om hem uit mijn hoofd te krijgen. Ik voelde mij eenzaam en zwak. Dronk veel, deed weinig leuke dingen en sloot me af.

Mijn vrienden schrok ik af door mijn gesnotter en gezeur, maar een  vriendin van me wees op terug bij mijn ex.

Ik geloof normaal zelf niet zo in dit soort dingen en ben vrij nuchter. Maar het had veel goede reviews, het gaf me meteen het gevoel dat ik niet alleen was met mijn gevoelens. Ik wist meteen dat de oplossing tot mijn problemen in het boek stonden. Het was positief en het gaf antwoord op al mijn vragen.

Stappenplan

Het boek geeft je een stappenplan waardoor je geen rare emotionele beslissingen neemt.  Hier staat meer over de stappen. Langszaamaan kregen mijn vriend en ik weer contact, niet zo snel als ik wilde maar het was  weer op normale toon. Daarnaast kwam ik erachter wat er steeds fout ging, mijn eigen  perfectie projecteerde ik op mijn vriend. Hij vertelde dat hij zo blij was dit te horen dat wij  weer uit gingen. Sinds enkele weken zijn we weer bij elkaar.

Sterkte!

Lees meer over het boek terug bij mijn ex.

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....