Een tweede kans bij je ex – bewijs dat je kunt veranderen.

Om een tweede kans bij je ex te krijgen moet je begrijpen waarom ze je hebben verlaten. Vaak is het omdat een bepaalde grens van voor jouw ex ontoelaatbaar gedrag was bereikt. Als je dit enigszins herkent, moet je dit accepteren. Je moet het gedrag bepalen dat je van ex heeft afgesneden en proberen te veranderen, lees hiervoor ook dit artikel. Een stukje toneel kan helpen maar slechts voor korte duur, je moet bewijzen dat je bent veranderd.

Zeggen dat je veranderd bent zal hoogstwaarschijnlijk niet helpen. Niemand kan heel snel veranderen en je ex-liefde heeft waarschijnlijk weinig vertrouwen in je. Dus om je ex terugwinnen moet je je ex overtuigen dat je verbeteringen echt en blijvend zijn.

Geen woorden maar daden zijn nodig om je ex ervan te overtuigen dat je werkelijk heel veel over hebt om hem of haar terug te krijgen. Dat kan het lezen van boeken zijn, klassen nemen of zelfs in therapie gaan. Als je al resultaten boekt, bijvoorbeeld afvalt of beter in de omgang bent met anderen, wil je dit laten zien, niet vertellen.

Want als je verbaal je ex overtuigt maar dit niet strookt met de werkelijkheid dan zal je vrij snel door de mand vallen. Je ex zal juist extra oplettend zijn op alles wat erop wijst dat je mooie praatjes niet waar zijn en zij of hij zal je doorhebben!

De belangrijkste reden om echt de moeite te doen om te veranderen ben jezelf. De emoties en het gedrag dat de breuk in je huidige relatie hebben veroorzaakt kunnen ook andere onderdelen van je leven beinvloeden. Jaloezie of overal de controle in willen hebben kan van slechte invloed zijn op alle onderdelen van je leven. Misschien minder direct maar je kan jezelf een dienst bewijzen door te veranderen.
Door te dealen met je onzekerheden en negatieve gedachtes zal je je beter voelen, gezonder en meer aantrekkelijk. Iemand dus die veel meer kans heeft om een relatie te krijgen met zijn of haar ex. Je ex zal meer respect voor je hebben dan wanneer je slecht een toneelstuk opvoert.

Alle artikelen over het herstellen van je relatie na bedrog, door jezelf of door je ex.

Een goede methode om serieus te veranderen is het boek, lees de recensie hier: terug bij mijn ex.

Ja, ik wil weten hoe ik een tweede kans kan krijgen na vreemdgaan en het boek Terug bij mijn Ex 60 dagen proberen.

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....