Contact met je ex, houden of verbreken?

 

Terughoudend zijn en je verzetten tegen de verleiding om je ex te bellen of te sms’en is een veelgebruikte manier om je ex terug te krijgen. De vraag is of het werkt om geen contact te hebben met je ex en zo ja, hoe ver moet je daaar dan in gaan.

Voor het tijdelijk verbrekken van contact valt veel te zeggen. Je ex zal zonder een periode van contact bepaalde mooie herinneringen nog mooier kunnen maken. Jouw ex partner zal de ruimte krijgen om er achter te komen wat hij of zij echt van je vindt, en hoe het leven zonder jou is. Bovendien zal je ex kunnen ontdekken hoeveel jij gemist wordt als de goede herinneringen weer naar bovenkomen en de problemen worden vergeten.

In het kort is het zo dat als je een ruime periode wacht voordat je contact opneemt de kans groter is dat als je weer contact opneemt het goed komt. Vaak is het zo dat de ex wel wil bellen of sms’en maar niet durft. Het wachten zal het liefdesverdriet dat er is ook iets verzachten waardoor jullie weer rustig kunnen praten.

Hoe krijg je je ex terug met het eerste contact in tijden?

Leven met liefdesverdriet en de pijn om je ex en de spijt zullen je niet helpen om je ex terug te krijgen. Als jij je gelukkig voelt krijg je je ex sneller terug. In het boek Terug Bij Mijn EX leer je hoe je zo snel mogelijk over je liefdesverdriet heenkomt en je ex terug krijgt.

Maar als je te lang geen contact opneemt met je ex kan het ook verkeerd gaan!

Als je ex weet dat jij hem of haar weer terug wilt dan zal totaal niets van je laten horen na een te lange periode een slechte indruk maken. Op zijn best komt het eigenwijs, dom en angstig over als je helemaal geen contact opneemt om je ex terug te winnen. Op zijn slechts gaat je ex verder met een nieuwe partner of met een ander leven terwijl de mogelijkheid er is om weer bij elkaar te komen.

Of je ex zal zich gepasseerd voelen na een bepaalde tijd zonder contact en je kansen om bij elkaar te komen zullen alleen maar afnemen na dit punt. De les die hier te leren is, is dat het hebben van geen contact met je ex werkt – tot een bepaald punt. Het moet redelijk zijn en de juiste indruk achterlaten.

Moeilijk omdat er maar een kans is voor een tweede eerste indruk, maar je moet er vooral voor zorgen dat jij op dat moment lekker in je vel zit en je natuurlijke energie verbetert en weet waarom je het verdient om je ex terug te krijgen. Gebruik daarom de tussenliggende tijd om jezelf te veranderen.

De snelste manier om je ex terug te winnen en een uitgebreidere methode is Terug bij mijn ex.

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....