10 Tips om je ex terug te krijgen

Hier zijn tien korte tips om je liefdesverdriet te overwinnen en je ex terug te krijgen. Gewoon do’s en donts die wel het verschil kunnen maken tussen het weer terugkrijgen van je ex en doormodderen in eenzaamheid. De tips zijn gebaseerd op het boek Terug bij mijn Ex van Jay ten Brink.

Vergeet niet dat het echt mogelijk is om je ex terug te krijgen, alhoewel je heel snel stomme fouten maakt door je emotionele toestand. Daarom de tien belangrijkste tips hieronder:

De Top Tien

1.Doe rustig aan – wees geduldig en accepteer dat het tijd nodig heeft om over je liefdesverdriet heen te komen. Het heeft ook tijd nodig om weer bij elkaar te komen.

2. Geef je ex de ruimte – je ex zal je niet missen als je de hele tijd belt of vraagt waar hij of zij is. Laat dat een tijdje liggen en probeer ook niet op  facebook of hyves te checken hoe het gaat met je ex. Lees meer over de methode om je ex terug te winnen op de goede manier.

3. Probeer om niet in contact te komen met vrienden en familie van je ex, als je wel contact hebt, probeer het dan niet over je ex te hebben met hen. Maar hou wel de lijntjes open ook als je ex niet verliefd is.

4. Maak geen gebruik van vrienden die je ex bespioneren – het is laf, maar het zal je zeker niet helpen je liefdesverdriet te overwinnen, en al helemaal niet om je ex terug te krijgen. Beter is het om een methode te gebruiken die daadwerkelijk helpt om je ex te krijgen.

5. Na enige tijd kan je je ex uitnodigen om contact op te nemen met je . Doe dit op een vrijblijvende, niet-dwingende manier. Leer hier hoe je contact opneemt met je ex.

6. Geef je fouten toe, en doe een eerlijke poging om te veranderen. Zodat je indruk maakt op je ex en bewijst dat je hem of haar terug wilt! In dit artikel over een tweede kans leer je meer over wat je allemaal niet moet doen om een ex terug te krijgen.

7. Probeer niet te emotioneel te worden – weinig mensen, dus ook je ex, hebben de tijd en de energie voor iemand die heel wispelturig is en een depri. Probeer hier uit te komen.

8. Lach, zeker als je buiten de deur bent – je gedragen als een slachtoffer is niet de manier om je liefdesverdriet te verwerken.

9. Doe een restyling- je zal je beter voelen, en je ex zal onder de indruk zijn. Misschien worden ze wel een beetje jaloers! Kijk eens bij studio gewichtig.

10. Ga door met je leven – je moet toch door, of je je ex terug wint of niet, bovendien laat je zien wie er in controle is over je leven. Mensen zijn aangetrokken tot mensen met zelfvertrouwen. Lees hier meer over het krijgen van zelfvertrouwen.

Dit zijn slechts korte tips, meer advies is overal te vinden op deze site. En je kan de uitgebreide methode om je ex terug te winnen 60 dagen uitproberen. Wij raden het je aan om Terug bij mijn Ex van Jay ten Brink 60 dagen zonder risico uit te proberen.

 

 

Probeer Terug Bij Je Ex Door Facebook Nu 60 Dagen. Lees hier meer.....